kom naar onze showroom

Persoonlijk advies werkt het beste. Laat je door ons begeleiden. 

Persoonlijk advies

Wanneer je besluit om een nieuw matras of een nieuw bed aan te schaffen kunt je er zeker van zijn dat wij je goed begeleiden. Wij hebben zeer vakkundige medewerkers met jarenlange praktijkervaring en zij kunnen je met alle vragen helpen. Je kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning van onze medewerkers. Op deze manier ben je er zeker van zijn dat jouw aankoop de juiste is.

Ruim aanbod

Bij ons kunt u het ruime aanbod van comfortabele boxsprings uitgebreid bekijken én uitproberen. Vindt u het belangrijk om goed en voldoende te slapen? Dan kunt u natuurlijk niet zonder een matras en een kussen die perfect bij u passen. Wilt u slaapgebrek en vervelende gezondheidsklachten voorkomen? Maak dan uw keuze uit topmerken als Auping, Pullman, Mline, Eastborn en Beka.

Alles voor een ideale slaapkamer

 Je vindt bij ons echt alles op het gebied van gezond slapen. Van heerlijk zachte dekbedden tot kussens in alle soorten en maten. Bovendien bieden we een uitgebreide collectie slaapkamerkasten van topkwaliteit. En met een trendy dekbedovertrek uit onze winkel maakt u uw nieuwe slaapplek helemaal af. 

Uitgeslapen wakker worden 

De boxsprings die wij verkopen, zijn zodanig ontworpen dat ze uw lichaam volledig ondersteunen. Ze zien er bovendien strak en luxueus uit en zijn een aanwinst voor iedere slaapkamer. De combinatie bestaat uit een bedbak, matras en hoofdbord. Indien gewenst kan er nog een top matras aan worden toegevoegd. Uiteraard zijn deze bedden ook in een elektrisch verstelbare uitvoering beschikbaar. 

Kom snel eens langs! Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Goed slapen is in Gelderland geen enkel probleem dankzij Middelink Slaapmode in Apeldoorn.

Adres

Middelink Slaapmode
Asselsestraat 84
7311 EP Apeldoorn

Open

Maandag
11.00 tot 17.30u

Dinsdag t/m vrijdag

09.30u tot 17.30u 

Donderdag
09.30 tot 20.00u

Zaterdag
09.30u tot 17.00u

Gesloten op
1e en 2e Paasdag, Hemelvaartsdag, Koningsdag, 1e en 2e Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag, 1 januari

 

 

 

Slapen kan fantastisch zijn

Met de juiste tips al helemaal.